Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ “ΜΕΓΑΛΟ” ΚΑΝΑΛΙ??

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
- ΤΟ MEGA ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ -
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΨΥΧΑΡΗ – ΜΠΟΜΠΟΛΑ – ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
( ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ – ΤΣΙΜΑΣ – ΤΡΕΜΗ )
ΤΟ MEGA ΒΡΩΜΟΚΑΝΑΛΟ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ....
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ – ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ( ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΤΕ ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΤΕ ( ΚΟΤΕΣ ΛΥΡΑΤΕΣ ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΣΤΗ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ MEGA ΣΗΜΕΡΑ – ΒΓΗΚΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ “ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ” ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ “ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕ” ηγέτη…
 
Δελτίο τύπου 27/03/2013
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ MEGA
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουν κάθε πράξη βίας και χυδαιότητας όπως αυτή που εκδηλώθηκε από βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε τους νεοναζιστές. Ελπίζουμε να συνεχίσουν και οι άλλοι να μην τους υπερπροβάλλουν.
Δημοσιεύτηκε από το politicsgreece.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg