Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Γιάννης Μανώλης: «Οριστικό το διαζύγιο Σαμαρά με την ιστορία της Παράταξης»

Για οριστικό διαζύγιο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την ιστορία της παράταξης του, κάνει λόγο σε δήλωσή του ο αναπληρωτής Γραμματέας της Πολιτική Γραμματείας του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» κ. Γιάννης Μανώλης με αφορμή την..... ψήφιση του πολυνομοσχεδίου.

«Οριστικοποιήθηκε χθες στη Βουλή με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου το διαζύγιο Σαμαρά με την ιστορία της Παράταξης. Το πρώτο βήμα ήταν να λειτουργήσει η ΝΔ ως πλυντήριο των σκανδάλων του ΠΑΣΟΚ και από την «μια και μοναδική εξεταστική επιτροπή για το πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο» φτάσαμε στην συγκάλυψη όλων των σκανδάλων του ΠΑΣΟΚ.

Το δεύτερο και οριστικό ήταν χτες όταν, με εντολή Σαμαρά, οι βουλευτές της ΝΔ υποχρεώθηκαν με την ψήφο τους να δικαιώσουν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου στο έγκλημα διόγκωσης του ελλείμματος του 2009 και να το φορτώσουν στην διακυβέρνηση Καραμανλή φτάνοντάς το στο 15,6%, προκειμένου να δικαιολογήσουν την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ. Αυτό απαντά και στο εγχείρημα Σαμαρά για νέο κόμμα. Αφού παίρνει οριστικό διαζύγιο με την ιστορία της Παράταξης έχει στόχο να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν θα τον ακολουθήσουν έστω και οι γνωστοί Σαμαροφύλακες.» καταλήγει ο κ. Μανώλης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg