Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Αυτό είναι το τεστ που θα υποβληθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι

Ερωτηματολόγια στέλνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε δημοσίους υπαλλήλους. Αν και το τεστ σταδιακά θα το συμπληρώσουν όλοι οι υπάλληλοι του Δημοσίου, οι πρώτοι «τυχεροί» που θα το λάβουν για να το.....

συμπληρώσουν είναι 206.000 υπάλληλοι που απασχολούνται σε υπουργεία και σε φορείς που έχουν αξιολογηθεί οι δομές τους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα το «ΕΘΝΟΣ», οι υπάλληλοι θα πρέπει να περιγράψουν τα καθήκοντα της θέσης εργασίας τους και από τις πληροφορίες που θα συγκεντρωθούν από τα ερωτηματολόγια μέχρι τα τέλη Ιουνίου, θα κριθούν οι 12.500 πλεονάζοντες εργαζόμενοι που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας.
Κάθε υπάλληλος θα πρέπει να συμπληρώσει το ελάχιστο επίπεδο γνώσεων που απαιτείται για την εκτέλεση της εργασίας που καλείται να πραγματοποιήσει. Από τις απαντήσεις αναμένται να βγουν συμπεράσματα για υπαλλήλους υψηλών προσόντων που απασχολούνται σε θέσεις με μικρότερες απαιτήσεις αλλά και το αντίθετο.

2 23 Αυτό είναι το τεστ που θα υποβληθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι
3 13 Αυτό είναι το τεστ που θα υποβληθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι
3 14 Αυτό είναι το τεστ που θα υποβληθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι
γ
    
5 1 Αυτό είναι το τεστ που θα υποβληθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg