Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ανατροπή! Ο Σαμαράς «κόβει» τον Βενιζέλο από την κυβέρνηση

Χωρίς ρόλο οι κυβερνητικοί εταίροι στον ενδεχόμενο ανασχηματισμό



Μπούμερανγκ τελικά γύρισε για τον Βενιζέλο η επιμονή του να γίνει άμεσα ανασχηματισμός και να μπει ακόμη πιο βαθιά στην κυβέρνηση διεκδικώντας ρόλο τόσο για τον ίδιο όσο και για στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών και λίγο πριν οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση περάσουν το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου, δείχνουν ότι ο Βενιζέλος οδηγείται εκτός ...
ανασχηματισμού και εκτός κυβέρνησης φυσικά, καθώς στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι η αντίδραση του Μαξίμου απέναντι στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ είχε αρνητικό αντίκτυπο.
Η εσωτερική κατάσταση στην Ιπποκράτους και μάλιστα με τις φωνές που θέλουν το ΠΑΣΟΚ εκτός κυβέρνησης να πολλαπλασιάζονται, κόβουν το δρόμο του Βενιζέλου, ενώ στοπ στο ταχύ βηματισμό του προς την κυβέρνηση βάζει και η απόφαση του Κουβέλη να μην συμμετάσχει σε θέση αντιπροέδρου.
Από την πλευρά πάντως του Μαξίμου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ουδέποτε συζητήθηκε θέμα για τοποθέτηση αντιπροέδρων στην κυβέρνηση. Ίσως αυτό προσπαθεί να μαζέψει ο Βενιζέλος διαρρέοντας ότι δεν επιθυμεί ... θέση αντιπροέδρου στην κυβέρνηση Σαμαρά.
.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg