Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Στην Καβάλα εντοπίστηκαν τα ίχνη της 13χρονης που εξαφανίστηκε στα Σπάτα

 
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην Καβάλα, προκειμένου να εντοπιστεί η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στα Σπάτα Αττικής την περασμένη Κυριακή...
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ίχνη της ανήλικης εντοπίστηκαν σε δασική περιοχή του Παγγαίου μαζί ένα άντρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του αστυνομικού διευθυντή Καβάλας, Αβραάμ Κοσκερίδη, στο ΑΠΕ ήδη έχει απογειωθεί ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας προκειμένου να ερευνήσει την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου ώστε να εντοπιστεί πού κρύβεται η ανήλικη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η ανήλικη συνοδεύεται από ένα νεαρό άντρα κατά περίπου 10 χρόνια μεγαλύτερό της μαζί με τον οποίο ταξίδεψαν από την Αθήνα στην Καβάλα όπου προφανώς ζει και εργάζεται ο νεαρός άντρας.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg