Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Δημοσκόπηση για Καραμανλή, Ζώη και Λοβέρδο

Δημοσκόπηση για Καραμανλή, Ζώη και Λοβέρδο
Πανελλαδική δημοσκόπηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα έσπασαν τα τηλέφωνα στην πόλη μας για τις ανάγκες της δημοσκόπησης. Οι Λαρισαίοι κλήθηκαν να απαντήσουν εάν τάσσονται υπέρ του ευρώ, υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και φυσικά να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους εάν την ερχόμενη Κυριακή στήνονταν κάλπες.
Στα ερωτήματα της δημοσκόπησης συμπεριλαμβάνονταν το ενδεχόμενο επιστροφής του....
Κώστα Καραμανλή, εάν τα δύο νέα κόμματα των Χρήστου Ζώη και Ανδρέα Λοβέρδου (Νέα ΜΕΡΑ και Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα) μπορούν να μπουν στη Βουλή, εάν το κόμμα του Αλέκου Αλαβάνου αφαιρέσει ποσοστό από το ΣΥΡΙΖΑ και τέλος, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη σημερινή κρίση.
Άρχισαν να μετράνε και τα νέα κόμματα, όπως του Λαρισαίου Χρήστου Ζώη, αλλά και το σενάριο της επανένωσης της κεντροδεξιάς υπό τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Όσο για τα αποτελέσματα μετά τον οβελία…
 http://www.larissanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg