Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Εργαζόμενοι ΕΡΤ: Απολύονται ανυπόγραφα & καλούνται να παραμείνουν στον χώρο!


Οι απολύσεις καταφθάνουν στους πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ μέσω ταχυδρομείου, αλλά αντί, έστω με τον πλέον δυσάρεστο γι’ αυτούς τρόπο, να ξεκαθαρίζουν το τοπίο, καθιστώντας κρυστάλλινο στους ίδιους και στους πρώην συναδέλφους του τι μέλλει γενέσθαι, αντιθέτως επιτείνουν τη σύγχυση… 


Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos το Υπουργείο Οικονομικών και, συγκεκριμένα, ο υπογράφοντας διαχειριστής του Γκίκας Μάναλης, δεν υπογράφει τις εν λόγω επιστολές, οι οποίες δεν φέρουν κάποια σφραγίδα. 

Σύμφωνα λοιπόν με το ανυπόγραφο κείμενο που αποστέλλεται υπενθυμίζεται ότι η σύμβαση εργασίας ή έργου, έχει λυθεί από 11 Ιουνίου του 2013. ”Έναντι της νόμιμης αποζημίωσης, που δικαιούστε”, αναφέρεται στο κείμενο, “θα σας καταβληθούν αποδοχές δυο μηνών.

Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι μέχρι την παράδοση των παντός είδους περιουσιακών στοιχείων της καταργηθείσας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της, τα οποία βρίσκονται στην κατοχή σας και για τα οποία είστε υπεύθυνος-η στο πλαίσιο των καθηκόντων που απορρέουν από την εκτέλεση της λυθείσας σύμβασής σας, τον κανονισμό και κάθε σχετική γενική ή ειδική ανάθεση καθηκόντων, εξακολουθείτε να έχετε την ευθύνη για υποχρεούστε στη διαφύλαξη τους.” 

Με άλλα λόγια οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ απολύονται αλλά πρέπει να μείνουν μέσα στο κτίριο για να διαφυλάξουν το υλικό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg