Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Κίνηση Σαμαρά, με Χρυσοχοϊδη και Στουρνάρα




xryso-stoyrnaras

Όπως αποκαλύπτει ο  Lykavitos.gr, αποφασισμένος να προχωρήσει σε τολμηρές κινήσεις οι οποίες σε συνδυασμό με τη διπλή διεύρυνση προς τα Δεξιά και προς την Κεντροαριστερά θα μετεξελίξουν τη Νέα Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κόμμα εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς...
λίγες εβδομάδες πριν απ’ το κρίσιμο συνέδριο του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διεύρυνση προς την Κεντροαριστερά περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων και δύο κορυφαία πολιτικά στελέχη τα οποία στην πολιτική τους διαδρομή ξεχώριζαν για το ήθος την αποτελεσματικότητα και την ακεραιότητά τους γιατί αρνήθηκαν να μπουν σε παλαιοκομματικές πρακτικές της συναλλαγής και κυρίως γιατί μπροστά στο δημόσιο συμφέρον αδιαφορούσαν για το πολιτικό κόστος των αποφάσεών τους.

Πρόκειται για τους Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και Γιάννη Στουρνάρα. 

Στη νέα διευρυμένη παράταξη απ’ το χώρο της Κεντροαριστεράς είναι σίγουρο ότι θα συμμετέχουν ο πρώην βουλευτής κ. Παπαχρήστος και ο κ. Παγουλάτος.

Η διεύρυνση προς τα Δεξιά περιλαμβάνει σύμφωνα με πληροφορίες τους Γιώργο Καρατζαφέρη, Κώστα Μαρκόπουλο και Τέρενς Κουίκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg