Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Στο "σφυρί" η Cadillac του Elvis (Presley)


Η Κάντιλακ του Ελβις Πρίσλεϊ, τα παπούτσια του Τζιν Κέλι και τα γυαλιά ηλίου του Τζον Λένον είναι μερικά από τα 2.000 αντικείμενα διάσημων καλλιτεχνών που βγαίνουν στο σφυρί στις 26 - 27 Ιουλίου στην Καλιφόρνια από τον οίκο Mecum....


Στα highlights της δημοπρασίας είναι η Κάντιλακ την οποία οδηγούσε ο Πρίσλεϊ από το 1972 έως και λίγο πριν από τον θάνατό του, το 1977.

Το αυτοκίνητο αυτό βρισκόταν για πολλά χρόνια στο Γκρέισλαντ του Τενεσί όπου βρίσκεται το σπίτι του «βασιλιά της ροκ εν ρολ μουσικής».

Μαζί με την Κάντιλακ θα δημοπρατηθούν η μοτοσυκλέτα του Ντένις Χόπερ και αυτοκίνητα των Στιβ ΜακΚουίν, Φρανκ Σινάτρα, Ρίνγκο Σταρ, Μπέτι Ντέιβις.

Στο σφυρί θα βγουν και αντικείμενα όπως τα γυαλιά ηλίου του Τζον Λένον με το μαύρο πλαστικό σκελετό και κοστούμι του «Κάπταιν Αμέρικα» από το 1944 μαζί με άλλα αντικείμενα που άνηκαν στη Μέριλιν Μονρόε, στον Τζακ Νίκολσον και στον Ρόι Ρότζερς.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg