Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ασχολούνται μαζί σου, μόνον όταν σε φοβούνται!!


Τα parapolitika, μετά την χτεσινή, πασιφανή ήττα τους στο θέμα της ξαφνικής "εξαφάνισης" δημοσκόπησης που αυτά είχαν δημιουργήσει (μάλλον λόγω προφανών πολιτικών πιέσεων), -και σημειωτέον ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ κατά το παρελθόν δεν είχαν "κατεβάσει" οποιαδήποτε δημοσιευμένη σε αυτούς δημοσκόπηση...
- προχώρησαν χτες" αργά το βράδυ, σε κατασυκοφάντηση του Προέδρου της Νέας Μέρας κ. Χρήστου Ζώη, (που στη δημοσκόπηση "έπιανε" ποσοστό άνω του 6%), αναφέροντας ψευδώς, ανώνυμη (αλλά πιθανότατα κατευθυνόμενη είδηση), πως αυτός προσπαθεί να επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, σε μια προσπάθεια να τον διαβάλουν και να μειώσουν το Πολιτικό του κύρος!!

Μετά τις αποστομωτικές απαντήσεις του κ. Ζώη, μέσα στον πανικό τους, δεν το έβαλαν κάτω!

Προχώρησαν και σήμερα, Τρίτη 30 Ιουλίου, σε αναφορά σε αυτόν, υπαινισσόμενα επαγγελματική του υπόθεση,  (ο κ. Ζώης ως γνωστόν, είναι επικεφαλής μεγάλου δικηγορικού γραφείου), που και οποιοσδήποτε άλλος θα μπορούσε να έχει αναλάβει στα πλαίσια των εργασιών του, αποδεικνύοντας ότι οι "εντολές άνωθεν" καλά κρατούν, αλλά και το ότι δεν μπορούν να βρουν μελανό σημείο στην προσωπική του ζωή!!

Ο κ. Ζώης, προέβη στην κάτωθι δήλωση: 
    1. Όταν η "πηγή" είναι σε πολιτική απόγνωση,παιρνει στο λαιμό της κ´το δημοσιογράφο. Δε θα ανεχθώ υπαινιγμούς!
      Hellas2News

      Τα parapolitika, απλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα: 

       "Ασχολούνται μαζί σου, μόνον όταν σε φοβούνται!!"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg