Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ σήμερα στις 11:00


http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/cc990df8efc4c452d72ff39f0ac666cc_XL.jpg

Πρόσκληση συμμετοχής σε συλλαλητήριο προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης απευθύνει για σ ήμερα, στις 12 το μεσημέρι, η ΑΔΕΔΥ.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της κατά της κινητικότητας χιλιάδων υπαλλήλων του Δημοσίου η ΑΔΕΔΥ έχει προκηρύξει στάση εργασίας  από τις 11 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου.

Η προσυγκέντρωση έχει οριστεί στην πλατεία Κλαυθμώνος...


Συγκεκριμένες αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων θα ληφθούν κατά τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, την Παρασκευή, οπότε θα συζητηθούν και προτάσεις για πολυήμερες αγωνιστικές κινητοποιήσεις τον Σεπτέμβριο σε ολόκληρο το χώρο του Δημοσίου.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στέλνει μήνυμα στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ότι αν δεν σταματήσουν την πολιτική της ανεργίας, της εξαθλίωσης του λαού μας, πολιτική που συσσωρεύει ερείπια στην ελληνική κοινωνία θα αντιμετωπίσουν τους σκληρούς πολύμορφους, παρατεταμένους αγώνες μας, που σε συντονισμό με τα υπόλοιπα κοινωνικά στρώματα θα οδηγήσουν στην ανατροπή αυτής της πολιτικής”, προειδοποιεί σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.
Newsroom Enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg