Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Κίνα για Συρία: Να περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας

Κίνα: Να περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας

Η κινεζική κυβέρνηση υποστηρίζει τη διεξαγωγή μιας ανεξάρτητης και αντικειμενικής έρευνας, χωρίς εξωτερικές πιέσεις, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας. Ο Γουάνγκ Γι τόνισε ότι καμία πλευρά δεν πρέπει να προδικάσει τα αποτελέσματα...


Ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας, δήλωσε την Παρασκευή ότι το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν θα πρέπει να αναλάβει οποιαδήποτε δράση στη Συρία, προτού οι επιθεωρητές ολοκληρώσουν την έρευνά τους σχετικά με τους ισχυρισμούς για χρήση χημικών όπλων κατά αμάχων.

Σύμφωνα με το κινεζικό πρακτορείο Ειδήσεων, ο Γουάνγκ Γι είχε την Παρασκευή τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι η κυβέρνηση υποστηρίζει τη διεξαγωγή μιας ανεξάρτητης και αντικειμενικής έρευνας, χωρίς εξωτερικές πιέσεις και παρεμβολές, ενώ τόνισε ότι καμία πλευρά δεν πρέπει να σπεύσει να προδικάσει τα αποτελέσματα οποιασδήποτε έρευνας.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg