Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

H Νέα ΜΕΡΑ στο πλευρό της Κοινωνίας



( Του Γρηγόρη Δεσύπρη - Γραμματέα Σχέσεων Κοινωνίας / Κόμματος "Νέα ΜΕ.Ρ.Α.")

Αγαπητές Κυρίες, Αγαπητοί Κύριοι,

Στη Νέα ΜΕΡΑ, αντιμετωπίζουμε την κοινωνία σαν μια συνεργατική ομάδα, της οποίας οι σκέψεις, οι προτάσεις, οι επιθυμίες και οι ανάγκες, αλληλεπιδρούν και δημιουργούν κοινούς στόχους και αποτελέσματα.

Δημιουργούν από κοινού μια πολιτική δύναμη, ικανή να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες των καιρών...


Με τη σοφή καθοδήγηση του Προέδρου μας κ. Χρήστου Ζώη, δίνουμε προτεραιότητα στις απόψεις του συμπολίτη μας, εισπράττουμε τις ανησυχίες του και με τα έμπειρα και επιστημονικά κατηρτισμένα στελέχη μας, τις επεξεργαζόμαστε και δημιουργούμε λύσεις...

Λύσεις, που ενσωματώνονται στον πολιτικό μας λόγο και πρόγραμμα… Δεν αποφασίζουμε εμείς για εσάς… Συναποφασίζουμε για αυτά που μας απασχολούν… Γινόμαστε «η φωνή» σας, όπου και όποτε χρειάζεται!

Στη Νέα ΜΕΡΑ, πρώτα ακούμε, (εσάς, την Κοινωνία), στη συνέχεια αναλύουμε και τότε μόνον προτείνουμε…

Αυτή είναι και η θεμελιώδης διαφορά μας από τους υπόλοιπους πολιτικούς φορείς, που έχουν συνηθίσει να αποφασίζουν και να εκτελούν ερήμην σας!

Πολύ σύντομα, στις αρχές Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η Εθνική Προγραμματική μας Συνδιάσκεψη… Σ αυτήν, πολλές, εμπεριστατωμένες θέσεις /προτάσεις μας θα ανακοινωθούν ενώπιόν σας.

Για ένα Κόμμα με μόλις λίγους μήνες στην «πλάτη» του, αυτό αφ ενός θα πρέπει να θεωρηθεί άθλος – άλλα Κόμματα με πολλά χρόνια πίσω τους, δεν έχουν πράξει ακόμη κάτι ανάλογο -, αφ ετέρου θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι δείγμα σοβαρότητος και συνέπειας από πλευράς μας…

Τα στοιχεία δηλαδή, πάνω στα οποία έχουμε στηρίξει τον λόγο της δημιουργία μας…

Σας καλούμε λοιπόν να είστε παρόντες σ αυτή την σημαντική στιγμή και σας προτρέπουμε να προσκαλέσετε και άλλους, για να μπορέσουν να σχηματίσουν προσωπική γνώμη και άποψη…

Μέχρι τότε, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να μας καταθέσετε τις δικές σας προτάσεις, ούτως ώστε να τις αξιολογήσουμε, να τις επεξεργαστούμε και να φροντίσουμε να τις συμπεριλάβουμε…

Σας χρειαζόμαστε μαζί στο Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που προτείνουμε!

(Στείλτε τις προτάσεις σας στο info@neamera.gr και στο contact@gregorydesypris.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg