Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Τούρκος της Νέας Δημοκρατίας

Γιορτάζει τη νίκη των Τούρκων επί των Ελληνικών Δυνάμεων!!


Τελειωμό δεν έχουν τα καραγκιοζιλίκια και οι προκλητικές ενέργειες του υποψηφίου βουλευτή Ροδόπης της Ν.Δ. Ερχάν Ιμάμογλου...


Ο γόνος ακροδεξιών πολιτευτών της περιοχής (ο πρώτος ήταν ο Χασάν, ο οποίος εκλέχτηκε με την Εθνική Παράταξη το 1977 αλλά 2,5 χρόνια αργότερα έγινε δεκτός στη Ν.Δ. για να κάνει με την ψήφο του Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Καραμανλή τον πρεσβύτερο) φροντίζει με κάθε τρόπο να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Προεκλογικά διατυμπάνιζε ότι έχει ως στόχο ζωής την προσέλκυση Τούρκων επιχειρηματιών στην Ελλάδα και σήμερα από το facebook αναφέρθηκε στον εορτασμό στην Τουρκία της τελικής νίκης των στρατευμάτων του Κεμάλ επί των ελληνικών δυνάμεων της Μικράς Ασίας λίγο πριν την 9η Σεπτέμβρη με την επίθεση και καταστροφή της Σμύρνης.


πηγή: Lykavittos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg