Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Χάος με τις προσλήψεις στην ΔΤ..

Αλλάζει η λίστα με τις προσλήψεις στη ΔΤ! Δήλωναν μεταπτυχιακά χωρίς να τα προσκομίσουν!

Ως τώρα έχουν προσληφθεί 300 άτομα...

Από τους 577 που είχαν προεπιλεγεί, περίπου οι μισοί έχουν ήδη προσληφθεί στο δυναμικό της ΔΤ! Η περιβόητη λίστα, όπως είχε σημειωθεί, περιείχε τα ονόματα αυτών που πέρασαν από την αξιολόγηση, ωστόσο για να προσληφθούν πρέπει να διασταυρωθούν τα στοιχεία τους.

Και όταν αναφέρουμε "στοιχεία", εννοούμε να πληρούν όντως τις προυποθέσεις που είχαν τεθεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχουν αρκετοί στη λίστα, οι οποίοι δεν προσκόμισαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως π.χ. Μεταπτυχιακούς τίτλους. Δεν τα έβρισκαν ή δεν τα είχαν ποτέ ; Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 50 ψευδείς αιτήσεις, ενώ εκτός τελικής λίστας είναι και πολλοί συμβασιούχοι της ΕΡΤ που δήλωσαν εργαζόμενοι λαμβάνοντας μπόνους 200 μόρια χωρίς να τα δικαιούνται.

Δείτε ΕΔΩ όλη τη λίστα με τους πρώτους 577 που επιλέχθηκαν!

Τις επόμενες ημέρες περιμένουμε την τελική έγκριση όλων όσοι θα κληθούν να εργαστούν -προσωρινά- στον νέο φορέα, αν και ο πρώτος μήνας, ολοκληρώνεται σιγά σιγά...
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg