Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Επί επτά ώρες απολογήθηκε στον ανακριτή ο Ηλίας Κασιδιάρης


Δεκάδες ερωτήσεις για τη χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής φέρεται να δέχτηκε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος απολογήθηκε επί περίπου επτά ώρες στον ανακριτή για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε τα πάντα και να απάντησε πολιτικά στις περισσότερες ερωτήσεις του δικαστικού λειτουργού...

Φέρεται, μάλιστα, να υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν εμπλέκεται σε καταγεγραμμένες συνομιλίες. Ο βουλευτής φέρεται να ρωτήθηκε από τον ανακριτή πως εξηγεί ότι γίνεται επίκληση του ονόματός του και μάλιστα ως «εκπαιδευτή δολοφόνων» από πρόσωπα-μέλη της οργάνωσης που έχει καταγραφεί η συνομιλία τους. Ο κ. Κασιδιάρης φέρεται να υποστήριξε ότι το πρόσωπο που τον αναφέρει τον είδε στην τηλεόραση και γι’ αυτό κάνει αναφορά στο πρόσωπό του.

Επίσης, ο βουλευτής φέρεται να αμφισβήτησε την αξιοπιστία της κατάθεσης του ενός εκ των δυο προστατευόμενων μαρτύρων και να ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για πρώην μέλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο οποίος στη συνέχεια πήγε στη Χρυσή Αυγή, αλλά τελικά απομακρύνθηκε από την οργάνωση, γιατί ζητούσε χρήματα από μέλη.

Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να υποστήριξε ότι ο εν λόγω μάρτυρας πληρώθηκε από δημοσιογράφο ιδιωτικού καναλιού για να παραχωρήσει συνέντευξη στην οποία υποστήριξε όσα είχε καταθέσει και στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg