Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Η Νέα ΜΕΡΑ για την παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας



Με αφορμή την  παγκόσμια ημέρα τρίτης ηλικίας ο  Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας-Κόμματος της Νέας ΜΕΡΑς Γρηγόρης Δεσύπρης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το 1990 ο ΟΗΕ, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους μεγαλύτερους ηλικιακά Πολίτες, αποφάσισε να εορτάζεται την 1η Οκτωβρίου, η  Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία.

Η Νέα ΜΕΡΑ...
αναγνωρίζοντας την συμβολή των ατόμων που την αποτελούν στη μετάδοση της εμπειρίας τους στους νεώτερους, αλλά και το σημαντικό τους ρόλο στη Κοινωνία μέσω του εθελοντικού τους έργου, βρίσκεται με ευαισθησία στο πλευρό τους από της ιδρύσεώς της, με συνεχείς επαφές με Σωματεία Συνταξιούχων, των οποίων τις προτάσεις και προβλήματα μελετά και συμπεριλαμβάνει στη χάραξη της Εθνικής Πολιτικής της και την συγκρότηση Εθνικού Σχεδίου  Ανασυγκρότησης για το οποίο αγωνίζεται.

Παράλληλα, τονίζει την ανάγκη αναβάθμισης από πλευράς Κράτους των παροχών υγείας προς αυτούς, ενώ συγχρόνως μάχεται για την αλλαγή προς το καλύτερο των συντάξεών τους, που έχουν πληγεί βάναυσα από τις μέχρι σήμερα επιλογές των Κυβερνώντων, που θεωρούν την τάξη τους εύκολο «θύμα» για φορολογικές, αλλά και κάθε είδους, επιδρομές.

Η Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση, μπορεί με το Πρόγραμμά της, να συνδράμει το ενεργό αυτό κομμάτι της Κοινωνίας μας, φροντίζοντας να επιστρέψει το χαμένο χαμόγελο στο πρόσωπό της, καθώς και να επιστρέψει  η  ηρεμία, στη θέση της σημερινής αγωνίας για το παρόν και το μέλλον των παιδιών και εγγονών της που πέρα από όλα τα άλλα αποτελούν το μέλλον της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg