Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Βάις: Να αφοσιωθούμε στην Αντερλεχτ


Στεναχωρημένος για την ήττα του Ολυμπιακού στο τέλος του αγώνα με την Παρί εμφανίστηκε ο Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος, όμως κάλεσε τους συμπαίκτες του να αφήσουν πίσω το ματς στο Παρκ Ντε Πρενς και να αφοσιωθούν στην αναμέτρηση με την Αντερλεχτ, όπου όπως είπε "θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να νικήσουμε"...


 Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βάις στην ιστοσελίδα της UEFA:

"Είμαστε κάπως απογοητευμένοι, αλλά ακόμα έχουμε στο χέρι μας την πρόκριση και αν νικήσουμε το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας θα περάσουμε. Πήγαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την αποβολή του Βεράτι.

Είχαμε το παιχνίδι στον έλεγχό μας, πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης και παίζοντας με 11 εναντίον 10 θέλαμε να βάλουμε άλλο ένα.

Δυστυχώς για εμάς δεχτήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό, αλλά πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να αφοσιωθούμε στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να νικήσουμε".

πηγή: sport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg