Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες

http://www.aeronauticpictures.com/aerial-photographer/los-angeles-aerial-photographer_lax_airport_korean-air_b-747.jpg

Σε εκκένωση του Τερματικού Σταθμού 3 του Διεθνούς Αεροδρομίου του Λος Αντζελες (LAX) προχώρησαν οι Αρχές. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για πυροβολισμούς στο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της δυτικής ακτής των Ηνωμένων Πολιτειών...


Ρεπόρτερ τοπικού καναλιού που συνεργάζεται με το NBC ανέφερε πως εκπρόσωπος του TSA είπε πως οι πυροβολισμοί ξέσπασαν κοντά σε σημείο ελέγχου, μετά τις 9 το πρωί (τοπική ώρα) της Παρασκευής.

Οι ρεπόρτερ του Los Angeles Timesαναφέρουν, πως ένας πράκτορας του TSA καθώς και ένας ύποπτος, τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού, είδηση που όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Το τοπικό δίκτυο ABC 7, επίσης αναφέρει, πως αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματισθεί, σύμφωνα με ανώνυμο στέλεχος της αστυνομίας του Los Angeles, παρ ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη αστυνομική ανακοίνωση.

Hellas2News με πληροφορίες από το RT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg