Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Αίσχος! Έπρεπε να θρηνήσουμε μια 13χρονη νεκρή για να “ξυπνήσει” η ΔΕΗ;

Zervos950x330
Ξαφνικά εμφανίστηκε με… ανθρώπινο πρόσωπο η ΔΕΗ. 

Αφού μέχρι τώρα, για το μόνο που νοιαζόταν ήταν να μη θίξει τα συμφέροντα των μεγαλονταβατζήδων της ενέργειας, χρειάστηκε ο τραγικός θάνατος ένος 13χρονου κοριτσιού για να εμφανίσει και το…
κοινωνικό της πρόσωπο.


Με τεράστια καθυστέρηση που οδήγησε στον θάνατο μια 13χρονη μαθήτρια, απο αναθυμιάσεις μαγκαλιού σε ένα φτωχικό διαμέρισμα, με κομμένο ρεύμα, στην Θεσσαλονίκη, σήμερα ανακοίνωσε υποκριτικά μέτρα “ανακούφισης” των αδυνάμων.

Στην ανακοίνωσή της η ΔΕΗ, παρακαλεί όσους κοινωνικούς φορείς γνωρίζουν περιπτώσεις συνανθρώπων τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, να ενημερώνουν άμεσα τις κατά τόπους υπηρεσίες της ΔΕΗ.

Για την αντιμετώπιση ιδιαίτερων περιπτώσεων, αναφέρει η επιχείρηση, έχουν συγκροτηθεί ειδικές επιτροπές στα κατά τόπους Καταστήματα της ΔΕΗ με σκοπό εξεύρεση λύσης και άμεσης διευθέτησης του προβλήματος.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό, τονίζει η ΔΕΗ, οι καταναλωτές να υποβάλουν αίτηση στο 210 9298000 τόσο για την ένταξη τους στο Μητρώο Ευάλωτων Καταναλωτών όσο και τη χορήγηση Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, και στο 11770 (επιλογή 3) για άμεση τηλεφωνική ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών. ΔΕΗ: Έκκληση για επικοινωνία σε όσους καταναλωτές πιστεύουν ότι χρήζουν ειδικής μέριμνας




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg