Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Φωτογραφίες από το φλεγόμενο κρουαζιερόπλοιο στη Χαλκίδα

Φωτογραφίες και βίντεο από το φλεγόμενο κρουαζιερόπλοιο στη Χαλκίδα

Στις φλόγες τυλίχθηκε κρουαζιερόπλοιο μήκους 167 μέτρων που βρισκόταν στα Ναυπηγεία Χαλκίδας για επισκευή...  

Η πυρκαγιά που βρίσκεται σε εξέλιξη εκδηλώθηκε το μεσημέρι στο κατάστρωμα του κρουαζιεροπλοίου Ocean Countess, με σημαία Πορτογαλίας, ενώ τα τρία άτομα που επέβαιναν σε αυτό απομακρύνθηκαν έγκαιρα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιχειρεί ένα πλωτό της πυροσβεστικής, δύο ρυμουλκά με κανόνι νερού, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και τρίτο ρυμουλκό έχει ξεκινήσει από τον Πειραιά προκειμένου να συνδράμει στην επιχείρηση.

Στη ξηρά παραμένουν σε επιφυλακή τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής, ενώ άλλο ρυμουλκό απομάκρυνε τα πλοία που βρίσκονταν κοντά στο κρουαζιερόπλοιο.Από το περιστατικό μέχρι στιγμής δεν έχει προκληθεί θαλάσσια ρύπανση, ενώ προληπτικά τοποθετήθηκε πλωτό φράγμα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκόμισης σχετικών βεβαιωτικών από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Δείτε φωτογραφίες  του LamiaStar:











πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg