Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ο…ξεπερασμένος Βενιζέλος: Άλλο “κεντροαριστερό” κόμμα θα έπαιρνε 28,1%!


ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ

Σε απόγνωση βρίσκονται πλέον το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο ίδιος είναι μόλις…
προτελευταίος σε δημοτικότητα πολιτικός αρχηγός (παρότι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός επί 14 έτη) και τώρα βλέπει να μην έχει κοντά του ούτε καν τους παραδοσιακούς συμμάχους του από το χώρο του Τύπου.

Ουσιαστικά ο ΔΟΛ, με τη «ναυαρχίδα» του, το «Βήμα» του κρούουν τον κώδωνα για να μην πούμε, ότι του κουνούν το… μαντήλι!

Στη δημοσκόπηση που δημοσιεύει η εν λόγω εφημερίδα (η πρόθεση ψήφου στο http://lykavitos.gr/archives/69482) υπάρχει κι άλλο ένα ενδιαφέρον εύρημα:

Το 46,6% των ερωτηθέντων απαντά «ναι» και «μάλλον ναι» στο ερώτημα εάν μέχρι τις εκλογές πρέπει ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και άλλες κινήσεις από τον χώρο της Κεντροαριστεράς να σχηματίσουν όλοι μαζί ένα νέο πολιτικό κόμμα.

Στην ερώτηση εάν θα ψήφιζαν ένα τέτοιο κόμμα στις ευρωεκλογές, το 28,1% απαντά «ναι» και «μάλλον ναι», ενώ 68,5% απαντά «όχι» και «μάλλον όχι».

Οι αριθμοί αυτοί ξεπερνούν τις ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg