Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Έκαναν «ρινγκ» το ΣΕΦ


ΒΙΝΤΕΟ-Έκαναν «ρινγκ» το ΣΕΦ

Τρία λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα, και ενώ το αποτέλεσμα είχε κριθεί (79-46), Μπέγκιτς και Μενσά-Μπονσού πιάστηκαν στα χέρια.
Μπέγκιτς και Μενσά-Μπονσού στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ, ο αριστερός αγκώνας του 30χρονου Βρετανού πάουερ φόργουορντ της τουρκικής ομάδας πέρασε ξυστά απ' το πρόσωπο του.....
Σλοβένου σέντερ του Ολυμπιακού.
Ο Μπέγκιτς θεώρησε εσκεμμένη την κίνηση και απάντησε στην αγκωνιά και κάπου εκεί ο Μενσά-Μπονσού ξέσπασε με μπουνιές στο πρόσωπο του 28χρονου.
Μάλιστα, την ώρα που οι περισσότεροι προσπαθούσαν να τους χωρίσουν, ο Πρίντεζης χτύπησε και αυτό τον παίκτη της Γαλατά.
Και οι τρεις αποβλήθηκαν από το παιχνίδι ενώ κινδυνεύει με τιμωρία και ο Ολυμπιακός, αφού μετά το συμβάν αρκετοί οπαδοί επιχείρησαν να μπουν στο παρκέ, ενώ παράλληλα, την ώρα της αποχώρησης του Μενσά-Μπονσού, τα αντικείμενα έπεφταν «βροχή».

enikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg