Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Καταιγιστικός ο Βουλευτής Γιάννης Κουράκος!

Ο Βουλευτής Β Πειραιώς της Νέας ΜΕΡΑς, Γιάννης Κουράκος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Κύρωση του Κρατικού προϋπολογισμού, σε μία πλήρως εμπεριστατωμένη τοποθέτησή του, έθιξε τα πάντα...


Μεταξύ άλλων, μίλησε για ανεργία, θλίψη και κοινωνική δυστυχία...

Η Εθνική τραγωδία, πρέπει να σταματήσει, όπως ανέφερε...

Υπέδειξε προς τον Υπουργό Οικονομικών, πως "πέραν των αριθμών, υπάρχουν και οι άνθρωποι"!

Τόνισε πως το κόμμα του, η Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση, (Νέα ΜΕΡΑ), έχει εδώ και καιρό τονίσει την ανάγκη για Εθνική συνεννόηση όλων, για ένα σχέδιο Εθνικής Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, έξω απ τα πλαίσια των Μνημονίων, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

Κατέληξε συμπληρώνοντας με την φράση "εάν υπάρχει", (για τον Πρόεδρο),  προκαλώντας την αντίδραση του προεδρεύοντος στη Βουλή κ. Μαρκογιαννάκη, που δυσφόρησε για τον χαρακτηρισμό, προκαλώντας τον κ. Κουράκο, να συμπληρώσει,  πως "ο Πρόεδρος παραμένει εγκλωβισμένος μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο, αμέτοχος στις εξελίξεις"!!

Δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ

Hellas2News


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg