Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

«Η τρόικα αφήνει την Ελλάδα να βράσει στο ζουμί της»


«Η τρόικα αφήνει την Ελλάδα να βράσει στο ζουμί της»

Με αυτόν τον τίτλο περιγράφει το ειδησεογραφικό δίκτυο της Γερμανίας n-tv την αναβολή της επιστροφής των εκπροσώπων της τρόικα στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος...


Όπως αναφέρει το n-tv στην ιστοσελίδα του, η Ελλάδα «ακόμη παλεύει με την Τρόικα για να διασφαλίσει την εκταμίευση της επόμενης δανειακής δόσης».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «μετά από κάποια αχτίδα ελπίδας, η χώρα αποκτά περισσότερη αυτοπεποίθηση και απορρίπτει νέες περικοπές, ενώ αμφισβητεί τις υποτιθέμενες τρύπες στον προϋπολογισμό της».

Όπως αναφέρεται στο κείμενο, «η Ελλάδα θα διασφαλίσει την πολυπόθητη εκταμίευση της επόμενης δανειακής δόσης αργότερα» και υπενθυμίζεται ότι ο λόγος των διαφωνιών με την Τρόικα αφορά στο δημοσιονομικό κενό του 2014 και το πώς αυτό θα καλυφθεί.

Πηγή: Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg