Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ανοίγει πανιά προς τα αντιμνημονιακά ύδατα ο Βύρων Πολύδωρας

Βύρων Πολύδωρας
Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου αντιμνημονιακού κόμματος, μετά την διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία, λέγοντας πως « η καινούργια άσκηση που προσπαθώ να επιλύσω είναι πώς να ικανοποιήσω τις προσδοκίες που επενδύονται πάνω μου. Θα μπορέσω ή μήπως είναι βαρύ το φορτίο»; ...
 
Σαν προϋποθέσεις για τη δημιουργία του νέου αντιμνημονιακού κόμματος ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, θέτει το μέγεθος , την ποσότητα και την ποιότητα,σημειώνοντας:«Εγώ δεν πρόκειται να ανοίξω μία παράγκα σαν αυτές που υπάρχουν»

Σε συνέντευξή του στη Realnews  αναφέρει πως μετά την καταψήφιση του νομοσχεδίου και την διαγραφή του από τον Αντώνη Σαμαρά, πολλοί είναι εκείνοι που του τηλεφώνησαν και του είπαν « Σ’ ευχαριστούμε που μας σήκωσες όρθιους»! ενώ αναφερόμενος στη δημιουργία του νέου πατριωτικού κόμματος επιτίθεται στην κυβέρνηση λέγοντας « Ξαναφέρνω πολιτική. Δεν έβρισα κανέναν, μίλησα πολιτικά. Τι κάνουν ; Διορίζονται για να είναι εισπράκτορες για τα τοκάκια της Ευρώπης ; Είναι λάθος πολιτική».

Συνεχίζοντας την επίθεση κατά του πρωθυπουργικού περιβάλλοντός υπογραμμίζει πως κανείς δεν του ζήτησε ποτέ τη γνώμη του, επισημαίνοντας:«Σαμαράς, Στουρνάρας, Λαζαρίδης, Σταμάτης και λοιποί αποφασίζουν για όλα. Τις ερωτήσεις μου δεν τις λογάριαζαν. Τόσο αυτάρκεις είναι ; Δεν χρειάζονται καμία άλλη γνώμη ; »

Δυσαρεστημένο φαίνεται το Μέγαρο Μαξίμου από τη στάση που κράτησε ο Βύρων Πολύδωρας, καθώς δεν είναι λίγα τα κυβερνητικά στελέχη που τον κατηγορούν για επιλεκτική ευαισθησία ότι δηλαδή ευαισθητοποιήθηκε για τον ενιαίο φόρο ακινήτων όμως δεν είχε την ευαισθησία να παραιτηθεί των προνομίων που απέκτησε ως πρόεδρος της Βουλής ή «να εξαναγκάσει σε παραίτηση την κόρη του την οποία διόρισε στη Βουλή».

Ο ίδιος απαντώντας οργισμένα στις κατηγορίες αναφέρει:« Δεν παραιτούμαι επειδή δεν είμαι δειλός και δεν διώχνω τη θυγατέρα μου επειδή την εμπιστεύομαι, και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι είμαι πολεμιστής.  Είδα την προσπάθεια να με λασπώσουν. Δεν θα με σκοτώσουν οι «τρομπέτες» των τηλεοπτικών δελτίων, όπως ο Πρετεντέρης».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg