Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Το πρόβλημα δεν είναι αν πήγαν στις Άλπεις ή τα μπουζούκια, αλλά πως πήγαν!

Το πρόβλημα δεν είναι αν πήγαν στις Άλπεις ή τα μπουζούκια αλλά πως πήγαν - Φωτογραφία 1

Ο Καμμένος πήγε διακοπές στις Άλπεις και ο Βαρβιτσιώτης στα μπουζούκια...Αυτό που θα έπρεπε να μας απασχολεί είναι πως αυτοί οι κύριοι και πολλοί άλλοι έχουν την δυνατότητα να πηγαίνουν στα μπουζούκια ή διακοπές στις Άλπεις....

Και άντε στα μπουζούκια μπορεί να πάει ο κάθε κοινός θνητός ακόμα και ο μεροκαματιάρης κάνοντας τη «σπατάλη». Στις Άλπεις όμως δεν μπορεί να πάει ο μεροκαματιάρης.
Και το ερώτημα είναι που τίθεται για τον κ. Καμμένο αλλά και για όλους τους πολιτικούς που διάγουν συστηματικά χλιδάτο και προκλητικό βίο.

Πόσες ώρες έχουν δουλέψει στη ζωή τους για να μπορούν να ζουν πολυτελώς. Γιατί αν έχουν πράγματι δουλέψει σκληρά και έβγαλαν με τον ιδρώτα και την εξυπνάδα τους χρήματα τότε καλώς να πάνε στις Άλπεις και όπου αλλού θέλουν.

Αλλιώς μετά από χρόνια θα συζητάμε γιατί ο Τσοχατζόπουλος δεν ήταν μοναδικό φαινόμενο

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ- fpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg