Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Κορυφαίος εφοπλιστής εμπλέκεται στις μίζες των εξοπλιστικών

koyiz
Το ρόλο κορυφαίου παράγοντα του εφοπλιστικού κόσμου σε υποθέσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων ερευνούν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες...


Ο εν λόγω εφοπλιστής είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της εταιρείας που αντιπροσωπεύει οπλικά συστήματα και η οποία εμπλέκεται σε υποθέσεις δωροδοκίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lykavitos η σχέση του με τα εξοπλιστικά χρονολογείται από το 2003 όταν επιχείρησε χωρίς επιτυχία να αντιπροσωπεύσει τα Γιουροφάιτερ.

Στη συνέχεια απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο μιας εταιρείας που αντιπροσωπεύει αμυντικά συστήματα προηγμένης τεχνολογίας χωρίς ωστόσο να εμφανίζεται ο ίδιος στη μετοχική σύνθεση της ΑΕ και στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο εφοπλιστής κινούσε τα νήματα στο παρασκήνιο και κατάφερε να εξασφαλίσει χαριστικές συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ με το υπουργείο Εθνικής Αμύνης.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg