Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Παρατείνεται η παροχή μειωμένου εισιτηρίου στους πρωτοετείς φοιτητές

foitites
Παρατείνεται η περίοδος παροχής μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς για τους πρωτοετείς φοιτητές, του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014, με τη βεβαίωση εγγραφής ή τη βεβαίωση επιτυχίας...
 
 Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας, η παράταση ισχύει έως και τις 31 Ιανουαρίου 2014, προκειμένου να διευκολυνθούν οι νεοεισαχθέντες στα ΑΕΙ έως την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής τους και έκδοσης της ακαδημαϊκής τους ταυτότητας.

Έτσι, κατά τον έλεγχο, οι φοιτητές θα πρέπει να επιδεικνύουν κατά περίπτωση τη βεβαίωση εγγραφής ή τη βεβαίωση επιτυχίας τους καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Η Βεβαίωση Επιτυχίας χορηγείται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησης ή εξέτασης των επιτυχόντων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Πηγή: Opinionpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg