Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Δυτ. Ελλάδα: Έντονη κινητικότητα από τον Ν. Παπαδημάτο για σχηματισμό ανεξάρτητης παράταξης



Κι ενώ όλα τα βλέμματα στην πολιτική σκηνή της Πάτρας έχουν πέσει πάνω στις όλο και αυξανόμενες υποψηφιότητες για τον Δήμο Πατρέων, αρχίζουν δειλά-δειλά να παρατηρούνται και οι πρώτες κινήσεις όσον αφορά τις περιφερειακές εκλογές...


Έτσι, από το περιβάλλον του πρώην βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκου Παπαδημάτου, η Newsplus μαθαίνει πως υπάρχει ιδιαίτερα έντονη κινητικότητα τελευταία για τη δημιουργία μίας ακομμάτιστης και ανεξάρτητης παράταξης ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Όπως μαθαίνουμε, πολλοί είναι αυτοί που έχουν προσεγγίσει τον κ. Παπαδημάτο ζητώντας του να αναλάβει μία τέτοια πρωτοβουλία, καθώς "δεν βλέπουν φως" από υποψηφίους που μπορεί να επιλεγούν από τους κομματικούς μηχανισμούς.

Άλλωστε, θεωρούν ότι η τεράστια εμπειρία του "γιατρού" αποτελεί το καταλληλότερο εχέγγυο για την ανάληψη μίας τόσο κρίσιμης για την περιοχή θέσης, όπως αυτή του Περιφερειάρχη, ιδιαίτερα για την επόμενη 5ετία.

Ο ίδιος αποφεύγει ακόμα να ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά γεγονός είναι ότι έχει ξεκινήσει επαφές με πλήθος προσωπικοτήτων από όλο το πολιτικό στερέωμα και στους 3 νομούς της Περιφέρειας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg