Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Lancia Delta 2014: Ανανέωση στα σημεία

Lancia Delta 2014: Ανανέωση στα σημεία

Τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις και τρεις κινητήρες θα περιλαμβάνει η γκάμα της ανανεωμένης Lancia Delta...Αν και περιορισμένες σε αριθμό, οι σχεδιαστικές παρεμβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στις εξωτερικές επιφάνειες του ιταλικού μικρομεσαίου έχουν προσδώσει σε αυτό δυναμικότερα χαρακτηριστικά...


Συγκεκριμένα, νέοι είναι οι προφυλακτήρες, τα πλευρικά skirts, όπως και η διπλή, πλέον, απόληξη της εξάτμισης.

Ένα νέο χρώμα αμαξώματος αυξάνει τις διαθέσιμες επιλογές στις 12, χωρίς να συνυπολογίζει κανείς τα πέντε χρώματα που προσφέρονται για την οροφή του αμαξώματος.

Στο φινίρισμα των συνθετικών επιφανειών του θαλάμου επιβατών έχουν περιοριστεί οι προσπάθειες αναβάθμισης του εσωτερικού, ο εξοπλισμός του οποίου διαμορφώνεται ανάλογα με την επιλεγμένη έκδοση (Iron, Silver, Gold).

Τέλος, οι κινητήρες που θα εφοδιάζουν την ανανεωμένη Lancia Delta προέρχονται από την απερχόμενη έκδοση του αυτοκινήτου.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για τον πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρεται σε εκδόσεις 105 ή 120 ίππων και για τον βενζινοκινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνη-LPG) χωρητικότητας 1,4 λίτρων και απόδοσης 120 ίππων.

H ανανεωμένη Lancia Delta θα προσφέρεται στην ιταλική αγορά από τις αρχές του επόμενου έτους με τιμή εκκίνησης τα 22.950 ευρώ.

auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg