Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ευχές από τη Νέα ΜΕΡΑ για το 2014

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCVJS8xWKiB44ThOLn6oal_l4bKTHCZI9ssNfBbtov12pP44RGdJOC6lw4EjlqXmB4rnP5f_b-6BCzkDvybjeQ-jLox4IxLQJm3cr964L6sZd0MuE6XmhRrf0ZQq-rDRSNA0Tk6_h_bio/s1600/ZOIS660x439.jpg
ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες....Ας είναι το 2014 έτος αναστοχασμού κι ανασυγκρότησης... Για ν´ανθίσει το χαμόγελο και πάλι!...
 
Γιάννης Κουράκος

Εύχομαι ολόψυχα το 2014 να φέρει υγεία, ευτυχία και προκοπή σε όλους... Με πίστη, ενότητα κι αλληλεγγύη μπορούμε να ορίσουμε το νέο έτος ως αφετηρία δημιουργίας, ομοψυχίας κι εθνικής ανάτασης... Καλή Χρονιά!
 
Νίκος Σταυρογιάννης

Με την ανατολή του νέου χρόνου εύχομαι υγεία και δύναμη ψυχής σε όλους.

Ας ξαναγεννηθεί μέσα μας η ελπίδα, ότι μπορούμε με πίστη στις ανεξάντλητες δυνάμεις του Ελληνισμού και με τη δύναμη της αλληλεγγύης να ξεπεράσουμε νικηφόρα τις μεγάλες δυσκολίες ξεκινώντας μια νέα συλλογική πορεία, ανηφορική μεν, ελπιδοφόρα δε, αφού θα σηματοδοτεί το δρόμο της προσπάθειας και της δημιουργίας στα πλαίσια της θεσμικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης που τόσο έχει ανάγκη η Πατρίδα μας.

Στο δρόμο αυτόν προτεραιότητα μας πρέπει να είναι η κοινωνική συνοχή, η αλληλεγγύη και η προστασία των οικονομικά ασθενέστερων.

Και επιδίωξή μας, η δημιουργία μια Νέας Ελλάδας που θα βασίζεται στη δικαιοσύνη και στην αξιοκρατία δίνοντας προοπτική στη νέα γενιά και αξιοπρεπή ζωή στους μεγαλύτερους.

Χρόνια Πολλά! Καλή Χρονιά!
 
Γρηγόρης Δεσύπρης
 Αγαπητές φίλες & φίλοι,

Μια νέα χρονιά ξημερώνει … Κι όπως κάθε ξημέρωμα, κάτι καινούριο ξεκινά! Ας έχουμε την καρδιά μας ανοικτή και την ελπίδα ζωντανή!
Αφήνουμε πίσω μας στιγμές και καταστάσεις και κοιτάμε μπροστά, στο Νέο!

Κι ας μην λησμονούμε, πως δίπλα μας υπάρχουν άνθρωποι, που περνάνε ακόμη πιο δύσκολα… Ας τους απλώσουμε το χέρι και είναι σίγουρο πως ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε!

Γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα, αλλά γι αυτό υπάρχουν και οι λύσεις… Ας συμπληρώσουμε ο ένας τις απαντήσεις για τον άλλον και όλα θα γίνουν καλλίτερα!

Αισιοδοξία λοιπόν και όραμα!

Εύχομαι σε όλους υγεία, δημιουργία και να αγαπάτε αλλήλους!
Ευτυχισμένο 2014!

Γρηγόρης Δεσύπρης- Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας Κόμματος
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg