Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ο κυβερνητικός εταίρος, δεν μπορεί να "κατέβει" μόνος του;; Υπό την «ομπρέλα» των «58» κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ

Υπό την «ομπρέλα» των «58» κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές το ΠΑΣΟΚ

Την κάθοδο του ΠΑΣΟΚ, υπό το σχήμα «Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη», που ίδρυσαν οι «58», προανήγγειλε το βράδυ της Τρίτης από το Περιστέρι ο καθηγητής Γιάννης Βούλγαρης...



«Η σημερινή συγκέντρωση γίνεται κάτω από ένα νέο όνομα, που σε λίγο θα έχει νέο σύμβολο, και που θέλει να έχει σύντομα πολλά νέα πρόσωπα. Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη. Η Παράταξη μπορεί να γίνει το κοινό σπίτι όλων μας. Όλων όσων λέμε ούτε ΝΔ ούτε ΣΥΡΙΖΑ... Όλων όσων αρνούνται τον αριστερό λαϊκισμό, τον ψευδεπίγραφο ριζοσπαστισμό που αναπαράγει το παλιό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βούλγαρης.

Παράλληλα, προανήγγειλε τη στήριξη των νυν δημάρχων Αθηναίων και Θεσσαλονίκης Γιώργου Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη.

Σημειώνεται ότι στην παρουσίαση βρίσκονταν τρία στελέχη της ΔΗΜΑΡ, ο πρώην γραμματέας Σπύρος Λυκούδης, ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός και ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Το «παρών» έδωσαν και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης και ο εκπρόσωπος Οδυσσέας  Κωνσταντινόπουλος.


 

 
 
Σχόλιο ΠΑΣΟΚ
 
Το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τους 58, έκανε το ακόλουθο σχόλιο:

"Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ μιλάει μόνο το ΠΑΣΟΚ. Πιστεύουμε στη δυναμική και την ανάγκη συσπείρωσης όλων των δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης.

Ισχύουν οι δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και η απόφαση της ΚΠΕ.

Το ΠΑΣΟΚ σέβεται όλα τα πρόσωπα, όλες τις  κινήσεις και τις δημιουργικές πρωτοβουλίες. Αξιώνει βεβαίως τον ίδιο σεβασμό όχι μόνο στην ιστορική του διαδρομή, αλλά και στο σημερινό του ρόλο για τη σταθερότητα της χώρας και την πορεία εξόδου από τη κρίση".

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg