Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ευρηματικότητα προέδρου κόμματος



Δημοσιεύτηκε στο ΣΤΙΓΜΑ (ΤΑ ΝΕΑ του Γ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ) 

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ η ευρηματικότητα του προέδρου του κόμματος Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Έλληνες Π. Καμμένου, όταν πρόκειται να χειριστεί υποθέσεις οι οποίες τον αφορούν. Μετά την έδρα του OHE που μετέφερε από τη Νέα Υόρκη στη δυσπρόσιτη και κακοτράχαλη...
Κουρσεβέλ, νέα στοιχεία της ευρηματικότητάς του -το αναφέρω όσο πιο κομψά γίνεται- προέκυψαν χθες.

Οπως με ενημέρωσαν, στην πρόσφατη δίκη με εναγόμενο τον Αδωνη ( αφήστε με να ξεσπάσω μπροστά στις κάμερες) Γεωργιάδη για την υπόθεση του σκάφους Iliatoras of London, το αγόρι με τα παχουλά μαγουλάκια διέρρηξε τα ιμάτιά του ότι ο έλεγχος του ΣΔΟΕ για τον ίδιο και τον πατέρα του, τον τάλανα κυρ Ηλία, τους παρέδωσε πάλλευκους στην κοινωνία. 

Και δεν φτάνει αυτό, αλλά για του λόγου το (δικό του) αληθές τι έκανε;; Κατέθεσε, πετσοκομμένη κατά πέντε ολόκληρες σελίδες, στο δικαστήριο την περίφημη αναφορά του ΣΔΟΕ, η οποία φυσικά και ενοχοποιεί τον κυρ Ηλία! Και ποιες σελίδες!!

Ολως τυχαίως, εκείνες που επισημαίνουν τα εις βάρος του κυρ Ηλία ευρήματα, για τα οποία θα έχει τα αναμενόμενα πάρε δώσε με το ΣΔΟΕ και την Εφορία. 

Ο ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΣ κύριος Πάνος συνόδευσε το μοντάζ του πορίσματος με το ακόλουθο κείμενο (το δημοσιεύω ως έχει για να πάρουμε μία γεύση των ικανοτήτων του), το οποίο αν μη τι άλλο, κατά τους δικηγόρους του Αδώνιδος συνιστά προσπάθεια να την πατήσει το δικαστήριο και να κάνει δεκτή την αγωγή του κατά του Γεωργιάδη: 

Απόσπασμα της από 9 1 2014 πορισματικής αναφοράς του ΣΔΟΕ, το οποίο ήλεγξε τον πατέρα μου και όχι εμένα, όπως ψευδώς αναγράφεται στο δημοσίευμα, ως μέτοχο της πλοιοκτήτριας εταιρίας και επομένως ιδιοκτήτη και κάτοχο του επί τριετίας παροπλισμένου και πεπαλαιωμένου σκάφους (ΣΧΕΤ14) και από το οποίο ξεκάθαρα αποδεικνύεται ότι εγώ ουδέποτε υπήρξα ιδιοκτήτης και κάτοχος του σκάφους, όπως ψευδώς αναγράφεται στο δημοσίευμα και ως εκ τούτου ουδέποτε εγώ ελέγχθηκα ούτε από φορολογική αρχή, ούτε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής ούτε από το ΣΔΟΕ. 

Βάσει του ίδιου πορίσματος και όσον αφορά τον πατέρα μου, προέκυψε ότι ο ίδιος δεν έχει υποπέσει σε καμία παράβαση και σε κανένα αδίκημα φορολογικό ή άλλο, σε σχέση με το σκάφος. 

Σημειώνεται ότι προσάγω απόσπασμα της ανωτέρω αναφοράς, διότι αυτή ενσωματώνει στοιχεία της περιουσιακής κατάστασης του πατέρα μου, τα οποία ο ίδιος δεν επιθυμεί να δημοσιοποιηθούν για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων αλλά και λόγους προσωπικής του ασφάλειας, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η εγκληματικότητα (απαγωγές), βρίσκεται σε έξαρση . Πρόκειται για παραμύθι ολκής. 

Τι προσωπικά δεδομένα να υπάρχουν για τον κυρ Ηλία όταν το πόρισμα έχει δημοσιευθεί και αναπαραχθεί στο Διαδίκτυο 

Είναι προφανές ότι πίσω από αυτόν τον φερετζέ, ο απίθανος πρόεδρος Πάνος επιχείρησε να κρύψει τις πέντε σελίδες που ενοχοποιούν τον τάλανα (επιμένω εγώ) πατέρα. Ποια είναι η συνέχεια;;

Οι δικηγόροι του Αδώνιδος (αφήστε με να ξεσπάσω μπροστά στις κάμερες)  Γεωργιάδη προσφεύγουν στον αρμόδιο εισαγγελέα σύμφωνα με το άρθρο 38 του ΚΠΔ για τυχόν διάπραξη του αδικήματος της απάτης επί δικαστηρίω. 

Απάτη; Ο πρόεδρος Πάνος; Δεν το πιστεύω!

Γ.Παπαχρήστος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg