Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Την έγδυσε και την απειλούσε με μπαλτά πάνω σε μια σκεπή, επειδή δεν τους άφηναν να παντρευτούν!!

f3.jpg

Ως που μπορεί να φτάσει κανείς για έναν έρωτα; Την απάντηση την δίνει ένας άντρας από τη Σάνια της Κίνας, ο οποίος έφτασε στα άκρα, επειδή οι γονείς της αγαπημένης του, δεν τους άφηναν να παντρευτούν!!


Αφού λοιπόν είδε και απόειδε, θολωμένος από έρωτα αλλά και από απελπισία, άρπαξε την 29χρονη αγαπημένη του,την ανέβασε πάνω σε μια σκεπή, και αφού την έγδυσε και γδύθηκε κι εκείνος, άρχισε να την απειλεί με έναν μπαλτά πως θα την σκοτώσει, προκειμένου έτσι να εκβιάσει τους γονείς της και να του δώσουν το χέρι της!

f4.jpg

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία που άρχισε τις διαπραγματεύσεις με τον ερωτοχτυπημένο 32χρονο άνδρα.

Το ζευγάρι έμεινε για ώρες έτσι πάνω στη στέγη. Τελικά, ο άνδρας ζήτησε από τις Αρχές ένα αυτοκίνητο ώστε να το σκάσει παρέα με την καλή του.

Όταν κατέβηκαν όμως από τη στέγη, δεν πρόλαβαν να φτάσουν και πολύ μακριά, αφού οι άνδρες της αστυνομίας τον αιφνιδίασαν, τον έριξαν κάτω και τον ακινητοποίησαν.

Τουλάχιστον δεν πραγματοποίησε τις απειλές του.

Πηγή: STAR   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg