Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Στα δικαστήρια Βανδή, Ρουβάς, Κοκκίνου, Γονίδης κ.ά. λόγω Παπαγεωργόπουλου...


Φωτογραφία για Στα δικαστήρια Βανδή, Ρουβάς, Κοκκίνου, Γονίδης κ.ά. λόγω Παπαγεωργόπουλου...

Ο συνήγορος του άλλοτε στενότατου φίλου και συνεργάτη, του π. Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, Μιχάλη Λεμούσια, γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, κατά την εκδίκαση, σε δεύτερο Βαθμό, της γνωστής υπόθεσης της υπεξαίρεσης των 18 εκ. € από τα Ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης και υπερασπιζόμενος τον πελάτη του...

...κάλεσε ως μάρτυρες στη δίκη, γνωστούς καλλιτέχνες του "λαϊκού πενταγράμμου" (Δέσποινα Βανδή, Έλλη Κοκκίνου, Σάκη Ρουβά, Βασίλη Καρρά και Σταμάτη Γονίδη), που εμφανίστηκαν κατά καιρούς, στα κέντρα διασκέδασης που διατηρούσε ο Παναγιώτης Σαξώνης - έτερος κατηγορούμενος και καταδικασθείς σε ισόβια κάθειρξη - και πρώην Ταμίας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Κούγιας, επίσης, προσπαθώντας να διαχωρίσει τον εντολέα του - Μιχάλη Λεμούσια - από τον πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, δεν παρέλειψε να αναφερθεί συχνά - πυκνά στο πρόσωπό του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση, ενός εκ των συνηγόρων του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου - Δημήτρη Τσάκου - με τον γνωστό ποινικολόγο να μην «πτοείται» και να κάνει λόγο για "λοβοτομές" κατά την εκδίκαση της υπόθεσης...

Επισημαίνεται ότι, η δίκη διεκόπη λόγω παρέλευσης ωραρίου και θα συνεχιστεί, αύριο το πρωί, με την κατάθεση της Οικονομικής Επιθεωρήτριας, η οποία θα κληθεί να απαντήσει στους συνηγόρους πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης.

epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg