Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Live στις 20:00 - Η μεγάλη συνάντηση: Ομπράντοβιτς-Παναθηναϊκός

Η μεγάλη συνάντηση: Ομπράντοβιτς-Παναθηναϊκός
(Φωτογραφία:  Intime )


Το σημερινό ραντεβού του Παναθηναϊκού τα έχει όλα. Αποφασιστικότητα για τη συνέχεια στο σερί νικών (8 σε Ελλάδα και Ευρώπη), ένταση σε ένα γήπεδο που θα... καίει, αλλά και συγκίνηση γιατί στο αντίπαλο... στρατόπεδο θα υπάρχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο προπονητής που έχει συνδέσει το ονομά του με τα «πράσινα»...


 Τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά και για τον Αργύρη πεδουλάκη -που τον διαδέχθηκε- τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.

Ωστόσο ο αγώνας παραμένει αγώνας, αρχίζει στις 20:00 (Δ.Τ.) και μία πιθανή νίκη του «τριφυλλιού» κόντρα στη Φενέρμπαχτσέ τον κάνει σίγουρα από τα αφεντικά του ομίλου του στο top-16 της Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν στην Πόλη χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ο Αργύρης Πεδουλάκης προβληματίζεται όμως για την κόπωση των παικτών του που δίνουν συνεχή δύσκολα ματς, την ώρα που η «Φενέρ» πήρε ανάσες λόγω της διεξαγωγής του τουρκικού All Star Game την Κυριακή.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Εμίλιο Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) και Ρομπέρτο Κιάρι (Ιταλία).

ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg