Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Εδιωξαν τα ΜΜΕ από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Εδιωξαν τα ΜΜΕ από την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Κεκλεισμένων των θυρών ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ η οποία θα επικυρώσει τις 13 υποψηφιότητες για τους αντίστοιχους υποψηφίους στις περιφέρειες της χώρας.

Για πρώτη φορά ανακοινώθηκε από το βήμα της ΚΕ ότι τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να βγουν έξω, ενώ στις προηγούμενες ΚΕ οι συνεδριάσεις ήταν ανοιχτές στους εκπροσώπους των ΜΜΕ...


Από το βήμα της ΚΕ δεν δόθηκαν εξηγήσεις για την απόφαση να συνεδριάσει κεκλεισμένων των θυρών η ΚΕ ενώ στελέχη που έβγαιναν από την αίθουσα έλεγαν σε δημοσιογράφους ότι επειδή η συνεδρίαση αφορά και πρόσωπα, γι' αυτό οι εργασίες θα πρέπει αν γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Από την άλλη πλευρά στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας, που ρωτήθηκαν με το εάν συμφωνούν με την απόφαση αυτή, δήλωναν άγνοια και υπογράμμιζαν ότι οι ίδιοι δεν έχουν κανένα πρόβλημα να καταθέσουν τις απόψεις τους, όπως πάντα, από το βήμα της ΚΕ, οι οποίες πάντα έχουν πολιτικό χαρακτήρα και ποτέ προσωπικό.

Υπενθυμίζεται ότι σε αυτή την ΚΕ ουσιαστικά θα δοθεί το πράσινο φως στους 13 υποψηφίους που ανακοινώθηκαν λίγο νωρίτερα ενώ αναμένεται να γίνει συζήτηση και για άλλα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας που ανέκυψαν το προηγούμενο διάστημα και για τα οποία ασκήθηκε έντονη κριτική από την μειοψηφία, όπως τα «αγκάθια» διαχείρισης του χρέους και της οικονομικής πολιτικής που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.      

Πηγή  Τα ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg