Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

(ΒΙΝΤΕΟ) Ταξιδιωτικό Γραφείο: "Κάνε σεξ για τη...Δανία!!!"

Do-it-for-Denmark-570

Ένας ιδιότυπος διαγωνισμός διενεργείται από ταξιδιωτικό γραφείο της Δανίας καθώς καλεί τους πολίτες της χώρας να κάνουν σεξ για να καταπολεμηθεί το πρόβλημα της υπογεννητικότητας...


Ο δείκτης γεννήσεων στη Δανίας βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων 27 ετών και ένα στα πέντε ζευγάρια στη χώρα είναι άτεκνο, μολονότι η πλειονότητα των Δανών δηλώνει ότι θα ήθελε, αν μπορούσε, να έχει ως και τρία παιδιά....

Με αφορμή την υπογεννητικότητα, το ταξιδιωτικό γραφείο Σπάις Ρέτζσερ με σύνθημα: «Κάντο για την Δανία» καλεί τους κατοίκους να κάνουν σεξ για να αποκτήσουν παιδιά. Μάλιστα, οι νικητές του διαγωνισμού θα έχουν μωρουδιακά είδη για τα πρώτα τρία χρόνια του μωρού και πακέτα διακοπών φιλικά προς ένα ζευγάρι με νεογέννητο.



Το σκεπτικό του διαγωνισμού βασίζεται σε έρευνες που έχουν γίνει και έχουν διαπιστώσει ότι η ερωτική ζωή ανανεώνεται ή ανασταίνεται κατά την διάρκεια των διακοπών. Μάλιστα, σύμφωνα με σχετική έρευνα το 10% των Δανών έχει αποκτήσει παιδί κατά την διάρκεια διακοπών ενώ το 46% του πληθυσμού κάνει σεξ εκτός Δανίας.

Το ταξιδιωτικό γραφείο υπόσχεται τα δώρα εάν και εφόσον τα ζευγάρια αποδείξουν ότι η σύλληψη του παιδιού έγινε κατά την διάρκεια των διακοπών τους. Το γραφείο προσφέρει στα ζευγάρια έναν κατάλογο με ρομαντικές πόλεις και καλεί όλες τις ενδιαφερόμενες γυναίκες να αναφέρουν την πρώτη και την τελευταία ημέρα της έμμηνου ρήσης προκειμένου να υπολογιστούν οι γόνιμες μέρες έτσι ώστε να γίνουν τότε οι διακοπές.

Στους όρους του διαγωνισμού αναφέρεται ότι η γυναίκα πρέπει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης αμέσως μετά το πέρας των διακοπών και σε περίπτωση που βγει θετικό, θα πρέπει να φωτογραφηθεί για να αποτελέσει το αποδεικτικό στοιχείο για την χρονική περίοδο που έγινε η σύλληψη.

Το βίντεο του διαγωνισμού έχει κάνει θραύση στο διαδίκτυο ενώ αναφέρονται σε αυτό και συμβουλές γονιμότητας. Για παράδειγμα στους άνδρες προτείνεται να μην φορούν στενά παντελόνια ακόμα και αν νομίζουν ότι τους κολακεύουν ενώ για τις γυναίκες: «εκμεταλλευτείτε τη βαρύτητα. Ξαπλώστε για τουλάχιστον 15 λεπτά μετά την ερωτική πράξη».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg