Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Θέλει να σπάσει το αήττητο της Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα ο ΠΑΟ

Με στόχο να σπάσει το αήττητο της Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα ο ΠΑΟ
(Φωτογραφία:  Icon )


Κόντρα στην αήττητη (στο Top-16) Μπαρτσελόνα θα αγωνισθεί ο Παναθηναϊκός, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague (21:45, Novasports 2). Στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» οι «πράσινοι» θα τα παίξουν όλα για όλα καθώς μπορεί...

... για τους Ισπανούς βαθμολογικά να είναι αδιάφορο το ματς, ωστόσο για την ελληνική ομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο στη «μάχη» που δίνει για να πάρει το εισιτήριο για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά, μετά από αρκετό καιρό, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί πλήρης καθώς Τζέιμς Γκιστ και Ραμέλ Κάρι, ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, προπονήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και τέθηκαν στη διάθεση του κόουτς της ομάδας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Γκρεγκόρζ Ζιεμπλίτσκι (Πολωνία) και Τσμίκιεβιτς Μάρεκ (Πολωνία).


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg