Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ας μας αποκαλύψετε επιτέλους κ. Γεωργιάδη τα πραγματικά σας συναισθήματα για την Τρόϊκα, γιατί μας αποσυντονίζετε!!


Γεωργιάδης: Η τρόικα δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά
 Διαβάσαμε κάποια στιγμή συνέντευξή του στην εφημερίδα  Real News, να υμνεί και να ευγνωμονεί την τρόικα, και να  χαρακτηρίζει το μνημόνιο ως...«Το πιο ολοκληρωμένο και συγκροτημένο κείμενο που υπήρξε ποτέ» σημειώνοντας πως «δεν είναι τέρατα οι της τρόικας»...


«Είναι εκπρόσωποι των δανειστών μας, έχουν κι αυτοί την αγωνία να μη χάσουν τα λεφτά τους, άρα έχουν κι αυτοί μεγάλο συμφέρον εμείς να τα καταφέρουμε. Αν τους μιλήσεις λογικά μπορείς να τους πείσεις, αν πας να τους πουλήσεις μαγκιές και φούμαρα εκεί θα φας τα μούτρα σου. Εγώ αντιμετωπίζω την τρόικα ως συνεργάτες και όχι ως αντιπάλους», ανέφερε ...

Σήμερα, επανέρχεται με τις κάτωθι δηλώσεις, μιλώντας στον Κώστα Χαρδαβέλλα και την Αγγελική Λάζου στον RealFm.

«Στις 20 Μαρτίου θα ανοίξουν τα πολύϊατρεία του ΠΕΔΥ. Η μηχανή έχει πάρει μπρος» διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας που όταν ρωτήθηκε για την τρόϊκα δήλωσε:

"Εγώ δεν θέλω να λέω στον κόσμο παραμύθια. Δεν είναι τα καλύτερα παιδιά του πλανήτη"!!

Θα αποφασίσεις επιτέλους Άδωνι;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg