Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Γιώργος Παπανδρέου: "Θα σας...δείξω εγώ παλιόπαιδα"!!

Διασπά ό,τι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος

Την πλάτη του στο ΠΑΣΟΚ και την «Ελιά» γύρισε ο Γιώργος Παπανδρέου με την απόφασή του να μποϊκοτάρει τη συνδιάσκεψη του κεντροαριστερού, σηματοδοτώντας την οριστική ρήξη με το κόμμα που δημιούργησε ο πατέρας του. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνοντας για την απόφασή του να διαχωρίσει τη θέση του από την Ελιά, κατηγόρησε τη σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι "χρησιμοποιεί μηχανισμούς, ομάδες και παρέες που είναι έξω από την κοινωνία των πολιτών για να διατηρήσει θέσεις και αξιώματα".

  Έκανε ξεκάθαρο κάλεσμα σε όλα τα στελέχη που αυτοχαρακτηρίζονται "παπανδρεϊκοί", τους «αγωνιστές» που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις, όπως τους χαρακτήρισε, "να είναι έτοιμοι για να προχωρήσουν στην επαναδημιουργία της δημοκρατικής παράταξης".

Το γεγονός ότι όλοι οι ευνοούμενοί του και όλοι οι λεγόμενοι κηπουρού έχουν αποστασιοποιηθεί από το σημερινό ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι κάτι είναι στα σκαριά. Υπουργός των κυβερνήσεων του με τον οποίο συνομίλησε το protothema.gr δήλωσε ότι ο Γ. Παπανδρέου θα επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Το ίδιο πρόσωπο υποστηρίζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός ελέγχει περίπου 16 από το σύνολο της κοινοβουλευτικής δύναμης του ΠΑΣΟΚ.

Με την ανακοίνωσή του, σχεδόν προαναγγέλει την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, κάτι που είχε αποκαλύψει ήδη παλαιότερα το Θέμα.

Οπως γράφτηκε από τότε, ο Γ. Παπανδρέου προετοίμαζε την ολική επαναφορά του στην πολιτική σκηνή με ένα νέο πολιτικό σχηματισμό, προσδοκώντας να εκφράσει την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη.

Συνομιλητές του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ είχαν προαναγγείλει την εντονότερη δραστηριοποίησή του στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα επισημαίνοντας ότι ο κ. Παπανδρέου θα συνεχίσει να είναι παρών με τις ιδέες και τις... πολιτικές του.

Όπως τόνιζαν, ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, "θα εξακολουθήσει να εκφράζει τις ιδέες του οι οποίες -για τους συνοδοιπόρους του- συμπυκνώνουν την προοδευτική μεταρρυθμιστική ατζέντα που τόσο μεγάλη ανάγκη έχει η χώρα".

Ο Θεός να μας φυλάει απ τον...σωτήρα μας!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg