Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Κωνσταντίνος Διαμαντάκος: "Η Νέα Δημοκρατία μένει μόνον στα λόγια...Αλλού μετατρέπονται σε έργα"

Ο Γραμματέας Χωροταξίας και Οικιστικών θεμάτων της Νέας Μέρας, Κωνσταντίνος Διαμαντάκος παρευρέθηκε στην εκδήλωση της «Επιτροπής Πρωτοβουλίας και Συλλογικής Δράσης Οικοδομικών Συνεταιρισμών», ενός φορέα που ενώνει περίπου 60 συνεταιρισμούς...

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Πέμπτη 27 Μαρτίου και ώρα 11.00 στο Β.Ε.Α. ,  με θέμα «Προστασία του περιβάλλοντος σε συνδυασμό με την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη - Ο νευραλγικός και επίκαιρος ρόλος των Οικοδομικών Συνεταιρισμών».

Προγραμματισμένοι ομιλητές ήταν η κ.  Γλυκερία Σιούτη καθηγήτρια της Νομικής Σχολικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κ. Λάμπρος Βενέτης μεταλλειολόγος μηχανικός, ο κ. Κώστας Κραββαρίτης δασολόγος, αναπληρωτής Γεν Δ/ντής Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και η κ. Γεωργία Ρωμαίου - Πέτσα δικηγόρος. Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος κ Αργύρης Δεμερτζής.

Φανερή ήταν η οργή των παρευρισκομένων για τη μη λύση του προβλήματος εδώ και πολλές δεκαετίες. Ο κ. Βενέτης δήλωσε : « Το νέο νομοσχέδιο είναι πολύπλοκο δυσνόητο και ανεφάρμοστο. Είναι κοροϊδία».

Από την πλευρά της ΝΔ έφθασαν με μεγάλη καθυστέρηση οι κκ Μπούρας και Βούλτεψη

Πήραν αμέσως το λόγο διακόπτοντας τον ομιλητή. Αποπειράθηκαν για μια ακόμη φορά να υφαρπάξουν τη ψήφο με «καθρεφτάκια». Έφυγαν βιαστικά αρνούμενοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση. 

Ο κ. Διαμαντάκος ζήτησε αμέσως το λόγο αλλά δεν του δόθηκε και διαμαρτυρήθηκε για άνιση μεταχείριση εκπροσώπων κομμάτων. Πήρε το λόγο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων ομιλιών και δήλωσε : 

« Ήρθα προετοιμασμένος να ακούσω μόνο αλλά η παρέμβαση των βουλευτών της ΝΔ με ανάγκασε να ζητήσω το λόγο. Ο κ. Μπούρας υπόσχεται πολλά εδώ και πολύ καιρό αλλά το κόμμα της ΝΔ δεν κάνει τίποτα. Λύσεις υπάρχουν, πολιτική βούληση δεν υπάρχει. Είμαι ένας από εσάς. Η πανελλήνια κίνηση ΔΕΚΑ της οποίας είμαι ιδρυτής και συντονιστής απεφάσισε την συνεργασία με το κόμμα της Νέας Μέρας και της Ένωσης για τη Πατρίδα και το Λαό, επειδή εκεί βρήκε τη πιο θερμή ανταπόκριση στα οικιστικά προβλήματα τόσο από το κ. Ζώη όσο και από το κ. Πολύδωρα. Σύντομα θα οριστικοποιηθούν και δημοσιοποιηθούν οι θέσεις του κόμματος και θα μπορέσετε να εξακριβώσετε πόσο φιλικές είναι στα ζητήματα που μας απασχολούν».  

Hellas2News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg