Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Φτύσιμο-σοκ από τον Σόιμπλε στους κρατιστές Σαμαρά-Βενιζέλο

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02018/schauble_2018220b.jpg

O Γερμανός υπουργός Οικονομικών Bόλφαγκ Σόιμπλε εξευτέλισε τους κρατιστές Σαμαρά και Βενιζέλο-μιλώντας στον Παντελή Βαλασόπουλο- οι οποίοι επιχειρούν να κοροιδέψουν για μια ακόμη φορά τους κουτόφραγκους... 
... μην κάνοντας μεταρρυθμίσεις και διατηρώντας στο Δημόσιο, χωρίς αξιολόγηση, τους κομματικούς στρατούς τους. Τους δημόσιο-κτήνος των δημοσίων υπαλλήλων και μια χούφτα εγχώριους ολιγάρχες είναι αυτούς που πληρώνουμε ακριβά.
 
Ο Σόιμπλε λοιπόν γελοιοποίησε την κυβέρνηση Σαμαρά η οποία αρνείται να κάνει μεταρρυθμίσεις και έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει γεμάτος ειρωνία «Μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να δώσουμε οικονομική βοήθεια με το ζόρι, εάν κάποιος δεν την θέλει».

«Η Ελλάδα μας απασχόλησε πάρα πολύ στο τελευταίο Eurogroup. Μελετήσαμε την ενδιάμεση έκθεση της Τρόικας και διαπιστώσαμε ότι η Ελλάδα δεν έχει εκπληρωσει όσα έχουν συμφωνηθεί. Γνωρίζω οτι δεν είναι απλά τα πράγματα στην Ελλάδα. Αλλά η Ελλάδα πρέπει να εκπληρώσει όσα συμφωνήθηκαν, αλλιώς δεν θα εκταμιευθεί η δόση».
 
Όπως αντιλαμβάνεστε ένα ακόμη μνημόνιο είναι στα σκαριά-μέχρι το 2060 θα ζούμε με μνημόνια. Κι αυτό γιατί οι άθλιοι κυβερνώντες δεν θέλουν να αποχωριστούν τον κρατικό μηχανισμό-τέρας που ελέγχουν.
 
Άει σιχτίρ ξεφτίλες, μας φτύνει όλη η Ευρώπη εξαιτίας σας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg