Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ευδοκιμεί η «ειδικότητα» της... ξεματιάστρας στη ΝΔ!!!



Ξέρετε ποια «ειδικότητα» ευδοκιμεί τούτες τις ημέρες (δηλαδή, σε εποχή κρίσης) στο γαλάζιο στρατόπεδο; Αυτή της... ξεματιάστρας, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

Διαβάζουμε:


«Το γιατί το είπε ο υφυπουργός Αμυνας και βουλευτής της ΝΔ, Αθ. Δαβάκης: "Με τις μούντζες που νιώθουμε ότι τρώμε κάθε φορά που βγαίνουμε στην τηλεόραση και τις ύβρεις που εκτοξεύουν εναντίον μας σίγουρα μας πιάνει πονοκέφαλος. Θέλουμε μετά ξεμάτιασμα".

Ρωτήθηκε πάντως ο κ. Δαβάκης ποιες θεωρεί ικανότερες ξεματιάστρες στο κόμμα του και χωρίς καμία δυσκολία ονομάτισε δύο βουλευτίνες: την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και την Φεβρωνία Πατριανάκου.

Τώρα πώς εμπιστεύεται ο υφυπουργός Αμυνας να τον ξεματιάζει η κυρία Πατριανάκου, με την οποία οι σχέσεις τους βρίσκονται στο χειρότερο σημείο (επειδή και οι δύο εκλέγονται από την ίδια εκλογική περιφέρεια της Λακωνίας), δεν εξηγείται».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg