Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

"Φούσκα του χρηματιστηρίου": Θα βρεθούν και αυτοί που έχουν τις πολιτικές ευθύνες, ή θα την πληρώσουν μόνον οι "από κάτω";;

Την αναίρεση της αθωωτικής απόφασης για τις «φούσκες» του Χρηματιστηρίου ζητεί ο εισαγγελέας

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα ξανακαθίσουν 42 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των μετοχών «φούσκες» του Χρηματιστηρίου Αθηνών, εφόσον γίνει δεκτή η αίτηση αναίρεσης που άσκησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Η αίτηση αναίρεσης στρέφεται κατά της ομόφωνης απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία αθωώθηκαν 42 επιχειρηματίες, επενδυτές και χρηματιστές, που φέρονταν να εμπλέκονται στο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου του 1999, κατηγορούμενοι για απάτη και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ο κ. Βουρλιώτης υποστηρίζει ότι η αθωωτική απόφαση δεν έχει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, όπως απαιτεί το Σύνταγμα.

Επί της αιτήσεώς του, θα εκδοθεί σχετική απόφαση από τον Αρειο Πάγο.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg