Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Προσοχή! Απόσυρση παρτίδας δημητριακών Nestle Fitness Fruits

 Στην απόσυρση συγκεκριμένης παρτίδας του προϊόντος Nestle Fitness Fruits με δημητριακά ολικής αλέσεως, όπου διαπιστώθηκε παρουσία προνυμφών εντόμων, προχώρησε η εταιρεία CPW ΕΛΛΑΣ ΑΕ.


Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων έκανε γνωστό ότι στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης διαπίστωσε τη διακίνηση δημητριακών ολικής αλέσεως με παρουσία προνυμφών εντόμων.

Πρόκειται για το προιόν «Nestle Fitness Fruits» με δημητριακά ολικής αλέσεως, σε συσκευασία των 375 γρ. με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: 04/07/2014.

Το προϊόν διανέμεται από την CPW ΕΛΛΑΣ ΑΕ και ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/ απόσυρση της παρτίδας από την αγορά.

Από την πλευρά της η CPW ΕΛΛΑΣ διευκρίνισε ότι η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ αναφέρεται σε παρουσία εντόμων εντός συγκεκριμένου και μεμονωμένου δείγματος και δεν αφορά κάποια άλλη παρτίδα του συγκεκριμένου προϊόντος.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg