Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ η Ρεάλ - Νίκησε την Μπάγερν 4-0

 Η Βασίλισσα Ρεάλ συνέτριψε τη Μπάγερν (4-0) και προκρίθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ρεάλ έδωσε μια μοναδική παράσταση στο Μόναχο. Και ως Βασίλισσα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, εξασφάλισε την πρόκρισή της στον τελικό της Λισαβόνας. Η Ρεάλ διεκδικεί το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ και αναμένει τον αντίπαλό της που θα προκύψει από την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Ατλέτικο Μαδρίτης...


Το 4-0 των άσων του Αντσελότι επί της Μπάγερν είναι ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αλλά θεωρείται πέρα για πέρα δίκαιο. Οι παίκτες της Ρεάλ μπήκαν με αποφασιστικότητα στο γήπεδο, δημιούργησαν ευκαιρίες και όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Για την ακρίβεια, μέσα στο πρώτο 20λεπτο η Ρεάλ είχε σφραγίσει το εισιτήριο για την Πορτογαλία, έχοντας και το πλεονέκτημα της νίκης της (1-0) στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη.

Η Μπάγερν του Γκουαρντιόλα παραδίδει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ ύστερα από μια βαριά και αναπάντεχη ήττα στο σπίτι της. Οι προσδοκίες που υπήρξαν με την πρόσληψη του Γκουαρντιόλα δεν επαληθεύτηκαν. Έτσι, το μόνο που μένει για τους Βαυαρούς είναι να πάρουν το νταμπλ στη Γερμανία.

Η Ρεάλ με θέληση για τη νίκη μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Στο 16' κόρνερ ο Μόντριτς, κεφαλιά ο Ράμος και 0-1. Λίγο αργότερα (20') και ενώ οι γηπεδούχοι τα είχαν χαμένα, ήρθε το 0-2: φάουλ από τον Ντι Μαρία, πρώτη κεφαλιά ο Πέπε, δεύτερη και η μπάλα στα δίχτυα ξανά από τον Ράμος!

Κάπου εκεί η Μπάγερν παρέδωσε τα όπλα. Ουδέποτε φάνηκε απειλητική, ενώ η Ρεάλ διατήρησε τον πλήρη έλεγχο του ματς. Σρτο 34' καταπληκτική αντεπίθεση της Ρεάλ, από τον Μπέιλ στον Ρονάλντο, σουτ ο Πορτογάλος και 0-3. Το δεύτερο ημίχρονο, όπως γίνεται αντιληπτό, ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Και στο 89' έγινε το τελικό 0-4 με χτύπημα φάουλ του Ρονάλντο, του επιθετικού που απέδειξε τη σπουδαία του κλάση σε μια καθοριστική αναμέτρηση.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg