Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

"Κομμωτήριο" το ψηφοδέλτιο της ΝΔ !!

SyggrouPrvto14113sk

(Αναδημοσίευση από το http://lykavitos.gr)

Περίμενα, περίμενα, περίμενα και εγώ το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές και τελικά αποδείχθηκε κομμωτήριο και μάλιστα όχι γαλάζιο αλλά ροζ!!
 
 Πονηρός Καλαματιανός ο Σαμαράς έβγαλε στο μεϊντάνι την άλλη Κωνσταντοπούλου. Όπου δεν πίπτει ράβδος, πίπτει σταυρός. Με την ευκαιρία βλέπει ότι Θέμοι και κυρ Νίκος-δεν ξεχνώ-Κωνσταντόπουλος πάνε να κλείσουν μέσα τον Μάκη περίπου ως αυτουργό της δολοφονίας Γκιόλια.

Καλά οι Θέμοι, αλλά προφανώς έχουν πείσει και τον κυρ Νίκο ότι τα δημοσιεύματα περί του ξύλου (που δεν βγήκε ούτε από τον Παράδεισο ούτε από τα ζευγάρια) ήταν εμπνεύσεων Τριανταφυλλόπουλου.

Αχ τι να πω! Ως συνήθως άλλος γ@μ@ει (συγγνώμη άλλος δέρνει) άλλος την πληρώνει.

Στο ψηφοδέλτιο και η άλλη Ράπτη. Δεν εννοώ την κλιμακτιριακή ψυχό-Συλβάνα, αλλά την εκδοχή Ψυχικού(σε καστανή σαραντάρα) της λαμέ Θεσσαλονικιάς Έλενας. Ξέρετε για ποια λέω, αυτή που κόστισε στον Ανδρέα την ηγεσία (υπέρ πεδίου μουνίου τα γνωστά και μ’ έναν Βηματοδότη τον τελείωσαν).

Τώρα για την αποτυχούσα να εκλεγεί δήμαρχο Ψυχικού το 2010 Ζωή, έχω να πω πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα από τις παπαριές περί Λεπέν που γράφει ο i-γλύτσας. Τα κομμωτήρια του Φάρου Ψυχικού στέναξαν όταν η δικηγόρος Ζωή πήρε διαζύγιο από τον Μάκη, μεταξύ όλων των άλλων που έλεγε ήταν ότι ο Βορίδης (που περνούσε μάλλον τη γνωστή έκφυλη φάση των νεοναζιστών) της ζητούσε να κάνουν παρτούζες!!!

Συνεπώς, πάντα πολύ μπροστά από τον Άδωνι ο Μάκης.

Ωχριούν μπροστά σε αυτά η έρευνα του ΣΔΟΕ για το πώς σουλουμουκουτιασε κάτι φράγκα στην Κύπρο μέσω οφ σορ ο Γιώργος Κύρτσος και η ξινισμένη φάτσα της καθαρίστριας κυρά Νίκης (παντσέτα στις χρυσές εποχές κατά τον κρεατομούρη της σαββατιάτικης δημοσιογραφίας). Αυτός θέλει της ασυλία της Ευρωβουλής κι αυτή έχει πάρει το ξεσκονόπανο, αφού έβγαλε τη μαύρη ποδιά και ξαναέβαλε τη γαλάζια.

Τελικά, μόνο ο Βελόπουλος ήταν παλικάρι στον ΛΑΟΣ (και δεν έχει πάρει μέρος και σε παρτούζες, που το πας αυτό;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg