Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Όταν η Νέα Δημοκρατία κάνει ότι της "λέει" το ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν μπαράζ αντιδράσεων!

 Μπαράζ αντιδράσεων από τη ΝΔ για την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ στις λαϊκές αγορές

Έντονη κριτική για την στάση του ΠΑΣΟΚ στο θέμα των ρυθμίσεων των λαϊκών αγορών εξέφρασαν από το πρωί της Τρίτης - και μετά το μεταμεσονύχτιο θρίλερ με τις αλλαγές στις οποίες εξαναγκάστηκε το υπουργείο Ανάπτυξης - βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ, σε ένα ακόμη επεισόδιο που μαρτυρά τις δύσκολες ισορροπίες εντός της κυβέρνησης συνεργασίας και λίγες μόλις ώρες πριν από το ραντεβού Σαμαρά - Βενιζέλου


Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι αιφνιδιάστηκε από την αλλαγή στάσης του ΠΑΣΟΚ, δεδομένου ότι την Παρασκευή το νομοσχέδιο για το υπαίθριο εμπόριο είχε λάβει τη συναίνεση της Χαριλάου Τρικούπη. Ωστόσο ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής, ως εισηγητής του κόμματος, εξέφρασε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας από το βήμα της Βουλής τη διαφωνία της Χαριλάου Τρικούπη. Την Τρίτη, μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM και αφού είχε επιτευχθεί συμφωνία με το υπ. Ανάπτυξης ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ σχολίασε: «Εάν είναι να πέσει η κυβέρνηση για τις λαϊκές, τότε είναι άξια της τύχης της»..

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του απέδωσε την ξαφνική διαφωνία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ με μια προσπάθεια να αυξηθούν τα ποσοστά της Ελιάς, μετά τις αποκαρδιωτικές τελευταίες δημοσκοπήσεις. Η διαφωνία του ΠΑΣΟΚ «εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής τακτικής για την αύξηση του ποσοστού της Ελιάς» είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Την ενόχλησή του εξέφρασε και ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος σχολίασε σκωπτικά: «Ακόμη και για τις λαϊκές αγορές πρέπει να φωνάξουμε τον Τόμσεν, αυτό είναι ντροπή του ελληνικού πολιτικού συστήματος».

Ο ίδιος προσέθεσε πως αυτό που έγινε «αδικεί πρωτίστως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ». Και εξήγησε πως είναι «σχεδόν ντροπή να γίνονται περικοπές συντάξεων και να υποχωρεί σε αυτούς που αγοράζουν τις θέσεις με λεφτά κάτω από το τραπέζι».

«Το προηγούμενο καθεστώς είχε μέσα του μεγάλη διαφθορά. Η κλήρωση για τις θέσεις και ο διαχωρισμός παραγωγών - εμπόρων, και οι δυο ήρθησαν με παρέμβαση του κ. Κασσή... Ας καταψήφιζε το ΠΑΣΟΚ στο τέλος της ημέρας» είπε ο υπ. Υγείας.

Με πληροφορίες από Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
HELLAS 2 NEWS blogg